Od kilku godzin polscy internauci otrzymują e-maile, których nadawcy podszywają się pod serwis Fotka.pl. Odbiorcy zachęcani są do odwiedzenia strony do złudzenia przypominającej wspomniany serwis, a zawierającej wiadomość od pewnego "sexy" użytkownika.
dodane przez skatetommy14_136585 55 mies temu (ze strony http://di.com.pl/news/18118,1.html) - klików 0
Komentarze
ten link nie był jeszcze komentowany
Zobacz wybrane z kategorii: Informacje
Wyniki wyborów sprawdź w internecie
Rz: Pieniądze na informatyzacje mogą przepaść
Domena na 5 dni za złotówkę
Tomasz Lis ma swój program w internecie
Ostrowiec: Użytkownicy komputerów w panice
Komuniści wypędzają Microsoft...
Śląskie: Napad na konwój z pieniędzmi, trwa obława...
Empik przejął Gry-Online, największy polski serwis o grach
# Słabe zabezpieczenia...
W urzędzie poświadczysz wydrukiemTak głosowano na tego linka:


nie
do
gry
konferencje
album
filmik
sa
od
idg.pl
juz
śmieszne
grzechow
fortune
link
glownych
it
sie
cookie
smieszne
książka
polecam
specjalistow
wiadomości
www
stron
dla
skrot
na
microsoft
polska
kultura
internet
za
muzyka
zabawa
audio
nowy
windows
zdjęcia
kredytu
humor
polskich
10
wersja
literatura
wiadomosci
film
rozrywka
sztuka
Dodaj kanał RSS z linkr.pl do swojej przeglądarki już teraz!
W szybki sposób dowiesz się o wszystkich zmianach na naszej stronie
Subskrybuj newsy już teraz!
Serwis www.linkr.pl jest częścią portalu www.osemka.pl
W szybki sposób dowiesz się o wszystkich zmianach na naszej stronie
Subskrybuj newsy już teraz!
Serwis www.linkr.pl jest częścią portalu www.osemka.pl
strona główna |
pomoc |
o firmie |
reklama |
napisz do nas |
prywatność
Copyright © 1999-2012 Netshare Sp. z o.o.
Copyright © 1999-2012 Netshare Sp. z o.o.






komentarze
ulubione
wyślij
kategoria: 

