Od kilku godzin polscy internauci otrzymują e-maile, których nadawcy podszywają się pod serwis Fotka.pl. Odbiorcy zachęcani są do odwiedzenia strony do złudzenia przypominającej wspomniany serwis, a zawierającej wiadomość od pewnego "sexy" użytkownika.
dodane przez skatetommy14_136585 55 mies temu (ze strony http://di.com.pl/news/18118,1.html) - klików 0
wstaw ten link u siebie:
Komentarze
ten link nie był jeszcze komentowany
Zobacz wybrane z kategorii: Informacje
Źle o szefie tylko za jego plecami
Prawica nie zna papieża-Polaka
Aktualizacja: Nie żyje Tomasz Kolbusz, współzałożyciel Onetu
Barnes & Noble: Microsoft nadużywa patentów by zdominować Androida
Barbie i Liroy na aukcji
Telefon komórkowy zamiast parkomatu
Play w opałach, szykuje się pozew zbiorowy
Za odcisk palca za granicę
Spodek wyląduje w Katowicach po raz trzeci
Koniec pozycjonowania poprzez “presell pages”?Tak głosowano na tego linka:


literatura
polska
sie
nowy
fortune
sa
sztuka
wiadomości
cookie
skrot
książka
wiadomosci
polskich
film
zdjęcia
kultura
10
muzyka
na
od
link
kredytu
za
humor
do
juz
śmieszne
filmik
dla
konferencje
specjalistow
gry
stron
internet
nie
glownych
grzechow
audio
microsoft
wersja
it
www
album
polecam
zabawa
rozrywka
windows
idg.pl
smieszne
Dodaj kanał RSS z linkr.pl do swojej przeglądarki już teraz!
W szybki sposób dowiesz się o wszystkich zmianach na naszej stronie
Subskrybuj newsy już teraz!
Serwis www.linkr.pl jest częścią portalu www.osemka.pl
W szybki sposób dowiesz się o wszystkich zmianach na naszej stronie
Subskrybuj newsy już teraz!
Serwis www.linkr.pl jest częścią portalu www.osemka.pl
strona główna |
pomoc |
o firmie |
reklama |
napisz do nas |
prywatność
Copyright © 1999-2012 Netshare Sp. z o.o.
Copyright © 1999-2012 Netshare Sp. z o.o.






komentarze
ulubione
wyślij
kategoria: 

